Jarní část sezony 2013/2014 je v plném proudu, ale my už jsme tady s nabídkou turnajů na příští zimu 2014/2015 !

Rádi bychom Vás pozvali na zimní halové turnaje pořádané občanským sdružením Náš turnaj.

Po velmi úspěšné zimní sezoně 2013/2014, kdy byla na našich turnajích více než 95% naplněnost, jsme pro Vás připravili i na následující zimní období celou řadu turnajů v kvalitních halách se špičkovým zázemím a povrchem.

Na většině našich turnajů zůstává startovné ve stejné výši jako minule, ale chystáme jedno překvapení. Startovné ve Zbuzanech bude o 100 Kč levnější! I když těch novinek bude více…

Pokud jedno mužstvo postaví v jeden den dva týmy na jednom turnaji (může být i dopoledne + odpoledne), získává slevu na každý tým 100 Kč.

Každý 5. absolvovaný turnaj znamená slevu 500 Kč pro konkrétní mužstvo.

Dále se snažíme rozšířit nabídku cen. Již nyní můžeme prozradit, že každý účastník obdrží slevový poukaz na nákup ve fotbalovém internetovém obchodě “SPORTFOTBAL.CZ” ve výši 200 Kč, každý účastník obdrží jednu volnou vstupenku do muzea “KRÁLOVSTVÍ ŽELEZNIC”, budeme opět rozdávat volné vstupenky do “MUZEA LEGA”, vouchery na zájezdy na atraktivní utkání do Německa od CK SPORTEVENTS, samozřejmě máme opět připraveny sladkosti a další zajímavé ceny, které v tuto chvíli zatím necháme “v utajení”…

Věříme, že si na našich turnajích užijete příjemné dopoledne či odpoledne a že se k nám budete rádi vracet.

Kompletní seznam pořádaných turnajů Vám zasíláme v příloze a také ho naleznete na našich internetových stránkách https://www.nasturnaj.cz/zimni-turnaje/.

Přihlásit svůj tým můžete přes internetový formulář (viz níže dle příslušného ročníku) nebo pomocí odpovědi na tento e-mail. Do odpovědi, prosím, uveďte:

Ročník zúčastněného týmu
Místo konaní turnaje
Datum konání turnaje
Název týmu
Kontakt na vedoucího týmu (jméno, příjmení, e-mail a telefon)

r.2008 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
r.2007 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
r.2006 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
r.2005 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
r.2004 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
r.2003 – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…
muži – přihláška a přehled nabízených turnajů ZDE…

V případě jakéhokoliv dotazu nás kdykoliv kontaktujte, rádi zodpovíme Vaše dotazy a pomůžeme Vám přihlásit Váš tým (David Kopec – tel.: 777 234 679 – hlavní pořadatel)

Tým Náš turnaj o.s.