Rádi bychom Vám přiblížili probíhající proměnu našeho partnera na největší fotbalovou speciálku. Ta už začala začátkem roku změnou na SportFotbal s.r.o., až nyní však přichází viditelné změny, které pocítí i zákazníci.

logo-sportfotbal

Nejvýraznější změnou prošlo logo společnosti. Jeho koncept vychází z části fotbalového míče a setkávat se s ním budeme hned v několika variantách a barevných provedeních. Svěží vzhled a výrazná zelená budou pro našeho partnera novým poznávacím znakem.

Novou podobu získá eshop, kamenná prodejna, brankářská škola a mnohem více. Ani sortiment obchodu nezůstal pozadu. Nažhavte se na jarní část sezony v nejnovějších kopačkách Nike z barevné kolekce „Radiant Reveal Pack“. V zářivé kolekci Nike Hypervenom, Mercurial, Magista a Tiempo Vás na hřišti rozhodně nikdo nepřehlédne.

Nike Radiant Reveal Pack

Bílé kopačky Nike se svítivou žlutou, oranžovou a růžovou barvou oslní protihráče a zlepší tvůj výkon pomocí nejmodernějších technologií. Pořiďte si vlastní pár zářivých kopaček a unikněte každému soupeři.

Pokud máte zájem získat více informací o probíhající proměně našeho partnera nebo novém sortimentu, navštivte www.sportfotbal.cz nebo ho sledujte na sociálních sítích.