GRANDE FINÁLE ZIMNÍ SEZÓNY NÁŠ TURNAJ 2021/22 JE TU!

Seriál mládežnických fotbalových turnajů Náš turnaj odstartoval sezónu 2021/22 v listopadu a doposud se odehrálo již 185 turnajů. I přes některé krátkodobé odhlášky vlivem karantény dětí se naplněnost turnajů drží na vysokých číslech a všem zúčastněným týmům je vždy garantována pořádná porce fotbalové zábavy. Děkujeme všem, že nám i přes často složitou situaci s nominací dětí zachováváte přízeň a využíváte naší turnajové nabídky.

Do konce zimní sezóny nám chybí odehrát ještě tři březnové víkendy. Rádi bychom Vás pozvali zejména na závěrečný turnajový víkend 19.-20.3., kdy se odehraje tzv. GRANDE FINÁLE, neboli slavnostní zakončení sezóny 2021/22. Na co se můžete ve vybraných lokalitách těšit:

– systém rozlosování, kdy se v každém turnaji odehraje opravdové FINÁLE o nejlepší umístění (pokud takový turnajový modus umožní konečný počet účastníků)

– hodnotné týmové a individulání ceny, medaile pro každého účastníka

– účast známé fotbalové osobnosti při předávání medailí, pohárů a cen

– doprovodné soutěže, moderátor a DJ  

PŘIHLÁŠKY NA GRANDE FINÁLE A ZBÝVAJÍCÍ TURNAJE SEZÓNY 2021/22

V nabídce turnajů této sezóny najdete ještě volná místa ve všech věkových kategoriích ročník narození 2015-2009. Aktuálně vyhlášené turnaje jsou k náhledu na http://rezervace.nasturnaj.cz. Neváhejte a rezervujte si své místo při GRANDE FINÁLE co nejdříve! Přesné propozice a další informace zašleme přihlášeným týmům v týdnu před turnajem.


Těšíme se na Vaši účast!

Tým Náš turnaj