Nabídka jarních turnajů na přírodní trávě v Kolodějích je tu!

Areál Koloděje je naším tradičním místem pro pořádání zimních turnajů na umělé trávě v nafukovací hale. Aktuálně rozšiřujeme nabídku mládežnických turnajů i v jarních termínech a přicházíme se seriálem 4 turnajů pro ročník 2013 a mladší a dalšími novými turnaji pro ročník 2008 – 2012 pod názvem Sportfotbal Cup powered by Coerver® Coaching. Jak z názvu vyplývá, titulárními partnery jsou fotbalová speciálka a největší fotbalový e-shop Sportfotbal a Coerver® Coaching, leader v rozvoji individuálních hráčských dovedností. Spojením těchto známých značek ze světa fotbalu tak vzniká nový koncept turnajů s originálním programem a zárukou vysoké kvality.

Turnaje určené pro ročník 2013 a mladší

Hrací dny jsou 5.4., 25.4., 23.5. a 6.6. 2020, dopolední program je určen týmům v kategorii HOBBY, odpolední pak pro ty vyspělejší v kategorii ELITE. Rozhodnutí o výběru vhodné kategorie HOBBY nebo ELITE je na individuálním rozhodnutí každého trenéra, kam tým na základě své výkonnosti přihlásí. Zúčastněným týmům takto umožníme ještě lepší porovnání se stejně silnými soupeři. Turnaje se budou hrát osvědčeným hrací systémem, kde budou vždy skupiny o 4 účastnících, z nichž postoupí první dva týmy do finálových bojů, týmy na 3. a 4. místě sehrají následně své boje o umístění proti stejně postaveným týmům z dalších skupin. Všechny týmy tak mají garanci 5 kvalitních zápasů. 

Turnaje určené pro ročník 2008 – 2012

Hrací dny jsou 13.4., 1.5. a 8.5. 2020, což jsou sváteční dny v rámci prodlouženého víkendu, nabízí se proto zařazení těchto turnajů do programu jednotlivých týmů jako doplněk a zpestření jarní části mistrovské sezóny, případně jako možnost nechat zahrát děti, které v mistrovských utkáních nedostanou tolik příležitosti ke hře. Turnaje trvají vždy půl dne a jsou připraveny tak, aby týmy měli co nejméně prostojů a dostatek hracího času. Hrací systém je totožný jako u turnajů pro ročník 2013 a mladší, tj. 8 týmů rozdělených na 2 skupiny po 4 účastnících, pro každý tým garance 5 zápasů. 

Všechny turnaje obsahují speciální atraktivní program pro zúčastněné týmy:

– špičková organizace, zkušení pořadatelé, minimální čekací doby
– rozpisy a výsledkový servis na velké LCD TV ve sportovní aplikaci Sportnect
– zázemí Areálu Koloděje s kvalitním travnatým povrchem, šatnami, tribunou pro diváky a restaurací
– zážitkové a jiné hodnotné ceny od hlavních partnerů Sportfotbal a Coerver® Coaching
– dovednostní soutěže Coerver® Player Challenge – až 10 individuálních disciplín (skills, smart, spirit, speed, strength)
– účast známých fotbalových osobností

Trenéři i rodiče znají turnaje, kde se mezi zápasy dlouho čeká a děti nemají souvislé zapojení do hry. Na turnajích Sportfotbal Cup powered by Coerver® Coaching bude novinkou jednak možnost zapojení všech dětí do soutěží Coerver® Player Challenge nebo vyzkoušení dalších dovedností jako přesnost a rychost střelby či jiné. Po skončení základních skupin proběhne navíc Coerver® 1vs1 Tournament neboli bleskový turnaj hraný K.O. systémem, pro 1 hráče z každého týmu, délka zápasu 1 minuta, finále pak na 2 minuty. O zábavu a vyplnění času během přestávek mezi zápasy bude tedy postaráno!

Kapacita turnajů je omezená na 8 týmů v každé kategorii, neváhejte proto a přihlašte svůj tým přímo v našem rezervačním systému ZDE