O uplynulém víkendu se odehrály poslední zápasy halové sezony 2013/2014. Celkem jsme uspořádali 116 turnajů pro všechny věkové kategorie (od ročníku narození 2008 až po muže). Našich turnajů se zúčastnilo přes 100 mužstev z celé ČR a dokonce i ze Slovenska, k jednotlivým utkáním nastoupilo v celkovém součtu téměř 5000 hráčů.

Jsme rádi, že se k nám mnozí účastníci vraceli a nejčastějšími účastníky byly naše dva nejslavnější kluby – Slavia a Sparta, kteří se dohromady zúčastnili 80x ! Nejen jim, ale všem, kteří se našich turnajů zúčastnili tedy děkujeme za přízeň a věříme, že se v příštím zimním období opět sejdeme.

Již nyní pracujeme na tom, aby naše turnaje byly ještě lepší. Připravujeme nové, zajímavé ceny pro jednotlivé účastníky.

Naší snahou a cílem je vaše spokojenost. Proto budeme rádi za jakýkoli podnět, nápad či připomínku, abychom se nad tím mohli zamyslet a pro příště případně něco změnit a zlepšit.

Rádi Vás též přivítáme na některém z našich letních turnajů, které pro vás také připravujeme. Využijte naší nabídky a přihlaste se již nyní…

Děkujeme za přízeň

Tým “Náš turnaj o.s.