Recenze

Přidat recenzi

Choteč – Třebotov – Hamr – 19.11.2016

Jelikož to mám kousek, tak jsem se byl včera podívat na turnaj 2010. Letos jsme začali v Třebotově s fotbalem a rozhodli jsme se do toho šlápnout , třeba i tím, že začneme se zimními turnaji. No a tak jsme se byli podívat co nás čeká. Za prvé musím zdůraznit jak moc jsem byl překvapen kvalitou rozhodčích . S dětmi neustále probíhala komunikace, vždy jim bylo vše v klidu a s úsměvem vysvětleno. Za mě jasná jednička – opravdu klobouk dolů. Za druhé musím ocenit trenéry, žádné hulvátství – klid pohoda, nejde o výsledek , ale o to jak hrajete , co se naučíte…a že něco zkazíte…nevadí, alespoň, že jste se o něco pokusily – klička, nahrávka. A i když jsme nebyl až do konce turnaje , tak musím ocenit Viktorku Plzeň opravdu je vidět, že se s dětmi moc dobře pracuje.

Kosina Petr.

 

Spartak Kbely – zimní turnaj 13.12.2015

Dobrý den,

při turnaji 13.12.2015 odpoledne jsme oceňovali práci rozhodčího. Při hře 5+1 na tak malém hřišti není nouze o střety hráčů, které by mohly skončit i zraněním. A pan rohodčí to udržel v příslušných mezích (což se na jiných turnajích někdy neděje).

Osobně i za Spartak Kbely Vám přeji pěkné Vánoce a hodně zdraví v Novém roce.

S pozdravem

Ing. Jiří Němec
Spartak Kbely

 

Graffin Vlašim – zimní turnaj 15.11.2015

Dobrý den,

děkujeme za výsledky.Jako vždy jsme byli až na malé nedostatky spokojeni. Rozhodčí byli ze starší věkové kategorie, což v některých situacích bylo hodně vidět. Jinak opět super organizace, potěšilo i ovoce místo sladkostí.

Těšíme se na další turnaj.

 

Tempo Praha – zimní turnaj 14.11.2015

Děkuju, vše bylo OK, snad jen, aby v restauraci měli něco k jídlu a aby rozhodčí nazasahovali zbytečně do hry.

Výborné je že jste dali všechny kopy nepřímé a hráče to nutí rychle jednat a tvořit. Jinak byla celková organizace dobrá, rychlá a chování všech zúčastněných na jedničku.

 

Martin Vyšata ( SK Slavia Jesenice ) – Minicup 28.9.2015

Dobrý den,

rád bych Vám napsal, že Váš email, dle mého názoru, správně a přesně vystihuje filosofii a celkový přístup k fotbalu těch nejmenších. Ve všech bodech s Vámi souhlasím a přál bych si, aby u nás bylo více takových turnajů jako je MINI CUP.

U jednoho z Vašich bodů bych se rád v rychlosti pozastavil. A tím jsou rozhodčí. Osobně s nimi vůbec nemáme žádný problém. Ba naopak. Myslím, že ti kluci to pískají velmi dobře s citem jaký fotbal této věkové kategorie vyžaduje. Osobně jsem překvapen, že se vyskytují nespokojení trenéři.

Takže ještě jednou díky za práci jakou děláte a věřte, že Vámi organizovaný turnaj patří k nejlepším né-li nejlepší.

Váš email přepošlu našim rodičům, protože, jak jsem zmiňoval, vystihuje principy, jakými by se měl „malý“ fotbal řídit.

 

Jaroslav Pešice ( Školička Futsal Dobřichovice ) – Minicup 28.9.2015

Dobrý den!

Děkuji za rozbor a celkově za pořádání takové akce. Zcela s vámi souhlasím. Je mi jasné, že to s sebou přináší mnohé komplikace (viz. změna našeho hracího času a původně přiřazené skupiny). Věřím, že s postupem času (a pevně doufám i s naším postupem do vyšších pater :o))) se to ustálí. Musím vám vyřídit i pochvalu od rodičů mých chlapců za dobrou organizaci! Už netrpělivě očekávají vystavení výsledků ostatních skupin a rozlosování dalšího dne… Osobně jsem s chováním našich maminek a tatínků spokojený. To, co píšete, jsem jim před rokem vysvětlil a vcelku to respektují (jen někteří svým dětem občas stále v zápalu boje během zápasu radí, ale to snad časem odbourám :o))

 

David Vrchota Machurka ( TJ Sokol Řepy ) – Zbuzany 23.3.2015

Komunikace na výbornou, organizace na výbornou, hala příjemná (pro fanoušky trochu méně). Kvalitní obsazení, které nám ukázalo cestu jak dál. S rozhodčími je to vždy o vzájemné domluvě, toleranci a respektu. Chceme-li vychovat novou generaci rozhodčích, musíme jim v tom společně pomoci, ne je od toho odrazovat. U nás platí, že má vždy pravdu a kluci (2004+2005) to respektují ať se děje co se děje a ať je verdikt jaký je. Připomínky jsou pak na trenérovi po zápase a mimo dosah hráčů. Rádi se opět nějakého turnaje zúčastníme.

 

Petr Hartmann ( Loko Vltavín ) – Mezinárodní turnaj 07.-08.03.2015

Dobrý den,
víkendový turnaj se povedl!!!
Úplnou náhodou  byl poslední zápas zároveň finále, měli jste šťastnou ruku při losování!!!
Když jsme byli na turnaji v Itálii, tak tam kontrolovali věk dětí podle pasů nebo registraček. Mě to nevadí, ale kluci jsou naštvaní, že prohráli se dětmi o dvě hlavy většími. Ti nejstarší Srbové vypadali na ročník 1999.
Stav sítí kolem  hřiště byl na zamyšlení, po střele mimo branku se úplně běžně hledal 2 minuty míč někde v křoví daleko pod hřištěm….
Těšíme se na další podobné turnaje!!!

 

Robert Štochl ( Baník Švermov ) – Mezinárodní turnaj 07.-08.03.2015

Dobrý den
Ještě jednou bych chtěl poděkovat za moc pěkný turnaj 7-8.3.2015 odpoledne.
Všechno bylo dobré, dokonce i počasí se vyvedlo, takže strávený víkend jsme si všichni užili.
Byl jsem na vašem druhém turnaji a určitě ne na posledním. Příští rok určitě budu sledovat vaše nabídky.
Přeci jen jednu malou chybu jsem zaznamenal a myslím, že nejsem sám.
Totiž kluci ročníku 2002 a ml. se zajímali jaká jsou pravidla atd. Četli tedy propozice vámi zaslané a tudíž se potom těšily na nějaké ty slevové kupóny atd. Zejména tak i reagovali na to, když jejich spoluhráč vyhrál cenu za nejlepšího brankáře. Hned mu gratulovali za to ,že jede do Německa na fotbal atd. Žádné takovéto ceny se ovšem nekonaly.
Věřím že to bylo jen malé nedopatření.
Přesto se těším na další vaše turnaje.
S přáním pěkného dne Robert Štochl tr. ml. žáků Baníku Švermov.

 

Marcel Suchomel ( FK Lety) – Přihlášky / odhlášky – jak dál ?

Dobrý den,
děkuji za pořádání celého letošního ročníku zimních turnajů. My jsme hráli především ročníky 2007 a 2006 a účastnili se cca 10 turnajů. Hráli jsme ve Zbuzanech, Odolené Vodě, Zličíně a Hamru. Všude se nám líbilo a v podstatě jsme ani nezaznamenali, již několikrát řešené, problémy s rozhodčími.
Celková organizace super, webová prezentace super.
Měl bych jenom drobnou připomínku k sladkostem, které rozdáváte dětem po turnaji. Jako trenér a rodič bych do budoucna preferoval odměny ve smyslu zdravější výživy. Myslím, že dnes jsou děti zavalováni sladkostmi (babičky, rodiče apod) a měly bychom je odměňovat něčím co neobsahuje tolik cukru.
Je mi jasné co děti preferují, ale v rámci trénování fotbalu bychom je měli učit i něco co je to správná životospráva sportovce.
Např. si dokážu představit jablko, banán a něco sladkého. Nebo by celé družstvo dostalo košík s ovocem, kde by si vybrali dle chuti. Určitě se nebráním sladkostem, ale mělo by to být v poměru k ostatním složkám správné výživy.
Je mi jasné, že v rámci organizace tolika turnajů, to znamená další komplikaci s dopravou a skladováním, ale berte to jako můj drobný příspěvek.

V každém případě jedno velké DÍK za letošní ročník. Moc jste nám pomohli s přípravou a doufáme, že budete pokračovat se stejným zápalem i příští rok.

PS: nám současný stav přihlašování a placení startovného vyhovuje, ale chápeme potřebu nějakým způsobem řešit odhlašování. Já bych navrhoval, že by družstvo které se odhlašuje muselo sehnat za sebe náhradu – v případě, že odhlašuje turnaj v době 14 dní a méně.  My jsme to takto udělali, kontaktů mají na sebe trenéři přece dost. Pokud by družstvo nikoho nesehnalo, příště by již muselo platit zálohu.
V případě chřipkových epidemií jako letos, by pořadatel mohl přimhouřil oko, ale jako důvod uvést jarní prázdniny je už za hranou.

 

Roman Jedlička ( Kohouti Rokycany) – Přihlášky / odhlášky – jak dál ?

Dobrý den.Jsem moc rád za to, co jste napsal a souhlasím s Vámi. Trénuju Kohouty Rokycany, byli jsme na třech Vašich turnají (Ovčín, Zbuzany a Braník), zítra jedeme na další. Moc se nám turnaje líbí, i proto, že jsme na nich dost úspěšní – ale to není hlavní důvod. Jsem rád, když kluci z parket přejdou na UMT.

Většinou to je tak, že se hned na začátku obsadí všechny turnaje a já pak pravidelně koukam, jestli se něco neuvolnilo, nebo reaguju na Vaše emaily (takhle jsem se dohlašoval na tři turnaje). Je fakt, že je hloupé a nekolegiální, když se někdo odhlásí kvůli prázdninám nebo ještě více kvůli tomu, že se mu odhlásí třeba Sparta nebo Slavia. Doprčic, jezdíme tam kvůli tomu, aby si kluci zahráli, a ne kvůli tomu, že hrají proti někomu (i když i to je bonus).Za mě Vám vyjadřuju podporu a klidně bych se přikláněl k formě zaplacení startovného předem. Na tom přece není nic nestandardního. Chci ject v létě na dovolenou, zaplatím už v únoru, a ne když nastupuju do letadla. Když se odhlásím měsíc dopředu a najde se náhradník – OK, vrátí mi peníze. Když se odhlásím tři dny předem, mám smůlu. To tak prostě je. 

 

Libor Řezníček ( FK Baumit Jablonec U7 ) – přihlášky / odhlášky – jak dál ?

Dobrý den. Velice dobře napsané a v naprosté většině s Vámi souhlasím.V této sezóně jsem se svým týmem odehrál cca 25 turnajů a z žádného jsem se neodhlásil i když mi děti též marodili,protože je to opravdu vše děláno pro děti a vůbec nechápu trenéry,kteří se z přihlášeného turnaje odhlášují (zcela určitě přeci nemarodí celý tým ) a vše se dá řešit na místě domluvou trenéru a pořadatelů i za cenu že v poli nastoupí na každé straně o 1 hráče méně( již jsem zažil a takto jsme to s trenérem týmu,kterému 1 hráč chyběl dohodli a do dalšího zápasu jsem mu jednoho hráče půjčil,je snad přeci důležité že hrál a né jaký dres oblékl.)Určitě máte záznamy jaké týmy se nejčastěji odlašují a po těch chtějte nevratné zálohy,jelikož je spousta týmů,které přistupují poctivě,včetně našeho a kterým vybírání startovného dopředu bude dělat velké potíže.S přáním pěkného dne   Libor Řezníček

 

Láďa Forejt ( SK Union Vršovice ) – 1.3.2015 Zbuzany

Na osmičkovém turnaji se to tentokrát s rozhodčím moc nepovedlo. Dlouhé občerstvovací pauzy skoro před každým zápasem, nepřesné posuzování situací na hřišti, špatné pískání faulů, autů. Snad všechny situace kdy byl balon na čáře nebo před ní byl posouzen jako aut, místo aby to vrámci plynulosti hry bylo naopak. Nestěžujun si proto, že by to ublížilo konkrétně nám, ale fotbalu jako takovému.

 

Petra Kecová ( ČAFC Praha ) – Hamr Braník  28.2.2015

Dobrý den, jsme spokojeni s organizací vašich turnajů, líbí se nám.
Velká pochvala pro rozhodčí, byli jsme s nimi ( s paní rozhodčí velmi)
spokojeni. Rádi se opět zúčastníme

 

Jan Kapušník ( Rovensko ) – Milovice 22.2.2015

Dobrý den, rozhodčí bez problémů. S tímto rozhodčím jsme dlouhodobě velmi spokojeni. Má autoritu a zápasy pod kontrolou. Občas udělá nějakou chybu, ale vždy věcně reaguje a vše si bez emocí vysvětlíme. Navíc jde proboha o malé děti, tak je věcí zejména nás trenérů držet emoce na uzdě a nedostávat rozhodčí do zbytečně vyhrocených situací.

 

Jan Brychnáč ( FK Rudná ) – Zbuzany

Moc vám děkuji za celou organizaci turnajů. Osobně si myslím,že je to naprosto skvělá věc v zimním období . Pro nás obrovská zkušenost a neocenitelná konfrontace s ostatními družstvy.
Co se týká výkonu rozhodčích : Já osobně preferuji co možná nejméně přerušovanou hru,ruce drobné strčení atd rozhodně nepovažuji za důležité v těchto kategoriích trestat. To by jsme odehráli cca 1/3 hracího času. Ale tvrdou hru,kdy po několikáté není rozhodčím ani domluva faulujícímu mužstvu také nevnímám jako dobře. Bohužel,se nám občas stane ( na výsledku to rozhodně nic nemění ),že jsme šťastnější při řešení situací 1v1,ale vzápětí přijde nepotrestaný faul zezadu. Dá se vždy rozhodčí upozornit,ale co si budeme nalhávat. To se stává i v  dospělém fotbale, a tak to bereme jako přípravu kluků do budoucna.
Ještě jednou díky moc.

 

Libor Řezníček ( FK Jablonec ) – Hamr

Velice pěkný turnaj,organizačně perfektní,skvělé týmy a rozhodčí dle mého názoru pískala velmi s citem,což u kategorie ročníku 2008 je zcela zásadní a žádoucí,ale připojím se k ostatním a opravdu by bylo vhodné na střídačky přidat lavičky.Velice rádi opět přijedeme.

 

Láďa Forejt ( Vršovice ) – Hamr

Pokud jde o úroveň organizace turnajů z Vaší strany, jsme velmi spokojeni. Už jen to, že se hraje převážně na UMT je pro nás super.

 

Zdeněk Novotný ( FAJN Viktoria Vestec ) – Ovčín

Dobrý den, turnaj hodnotím jako kvalitní co do účasti týmů,organizačně dobře zvládnutý až na zapomenuté ceny ve formě vstupenek :) I když my jsme je stihli dostat dodatečně na parkovišti. Pár připomínek přesto mám. Bylo by fajn mít na straně střídaček nějaké lavičky,kluci většinou seděli na zemi což není úplně ideální v této roční době.Časomíru nebo ukazatel už tu zmiňoval trenér z Rokycan.V šatnách byla větší zima než v hale, což taky není úplně optimální. Jinak děkuji a když budeme moci, zase se přihlásíme.

 

Roman Jedlička ( Rokycany ) – Ovčín

Hezký večer.
Byli jsme nejvzdálenější účastník dnešního turnaje na Ovčíně, přijeli jsme až z Rokycan. Byl to pro kluky úžasný zážitek, protože skončili o skóre druzí a skvěle si zahráli. Neustále hrajeme s týmy o rok nebo dva staršími, dostáváme dardy a teď konečně vrstevníci a takový úspěch.
Za sebe si pochvaluju dostatek parkovacích míst a celkovou organizaci. Program turnaje se nezpozdil ani o minutu, naopak jsme asi deset minut nahnali…
Námět ke zlepšení: nebyl by od věci nějaký ukazatel skóre. Nemusí být zrovna elektronický, ale počítadlo s čísly by usnadnilo orientaci všem divákům. Elektronický by samozřejmě byl ideální, aby byl k vidění i odečet času. Ale to je drobnost – spíš reakce od rodičů, jako trenér jsem neměl problém.

 

26.11.2014
J.Fuksa ( SK Aritma) – Zbuzany
Dobry den,diky turnaj ve Zbuzanech byl super.

 

24.11.2014
Dominik Kadlec (FC Tempo Praha 2006) – Zbuzany
Zdravím,
jenom chci pochválit zajištění parkovacích míst na turnaji ve Zbuzanech a změnu hřišť, kdy vznikl prostor po stranách hřiště, kde se kluci můžou zabavit a dá se tam s nimi i trénovat v přestávkách mezi zápasy. Akorát poznatek k postranní čáře u středu haly – hrálo se na modrou nakreslenou a asi půl metru za ní byla lajna z kuželů, která kluky dost mátla – většinou hráli na tu z kuželů jako jsou zvyklí ze soutěží, tak já bych to nechal hrát na tu kuželovou (možná bych na druhé straně hřiště třeba taky o metr rozšířil)…
Díky
Dominik Kadlec – FC Tempo Praha 2006

 


 

12.07.2014
Dino Čolič, SK Buldoci K. Vary U10 ( Re: Re: Re: Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
pro M. Vítovce :
Zdravím, podle toho, co píšete, jste předpokládám jeden z těch trenérů, co vynerveně skáče podél lajny, neustále hučí na rozhodčího, v zádech smečku běsnících rodičů a tým dětí, kteří na základě toho všeho dospěli k přesvědčení, že si zápasy neprohrávají sami, protože rozhodčí jsou přeci idioti a můžou za to oni.
Taky si myslím, že bude lepší, když nebudete jezdit.

 

01.07.2014

Milan Vosahlo (trener)
Mam stejnou zkusenost,turnaje v zime na umele trave v teplem prostredi haly jsou super!!! :-) tesime se

 

25.06.2014
Michal Bricín (Re: Re: Re: Turnaj Reporyje 22.6.)
Zdravím,
nedalo mi to, ale musim to sem napsat. Pokud vím, bylo na turnaji 10 týmů, z toho tam mela Ruzyně dva. Mě ani mého asistenta se nikdo na rozhodčí neptal, takže tady čteme nějaké výmysly??? Osobně jsem měl s tímto rozhodčím chvilku, kdy jsem mu já z lajny poradil a řekl mu svou připomínku a on mi velice ochotně a příjemně odpověděl, že si na to dá pozor.:)
A co se týče těch autů:D:D chlapi, přečtěte si pravidla fotbalu pro přípravky. Mně se to osobně taky nelíbí, že se auty pouze nevhazují, ale když je to v pravidlech…

 

24.06.2014
David Kopec (Re: Turnaj Řeporyje)
Dobrý den, Děkujeme za pozitivní recenzi a těšíme se na viděnou někdy příště…
David Kopec

 

24.06.2014
František Novotný (Turnaj Řeporyje)
Dobrý den. Absolvoval jsem se svým synem již mnoho turnajů, mimo jiné také několik turnajů pořádaných „Náš turnaj“ a musím říct, že tyto turnaje, co se týče organizace a celkového pohledu na turnaj patří rozhodně k těm lepším. Byly turnaje, kde jsme strávili mnohem více času čekáním na další zápas a organizace vázla na každém kroku. Tady to mělo spád a děti byly spokojené a užily si to. To je pro mne to důležité a proto příště přijedeme znovu a rádi.
Jelikož jsem sám pořádal podobné akce, vím že to není nic jednoduchého. Držím vám palce, jen víc takových, jako jste vy.

 

24.06.2014

Lada Kovarikova (Most)
Jako vedouci nasi pripravky,ktera se ucastni pravidelne zimnich turnaju musim rici,ze jen malo ktery turnaj je na tak vysoke organizacni urovni.Je pravda,ze i prostredi a UMT davaji turnajum uplne jiny pozitivni naboj a mozna jsme meli stesti i na rozhodci :-) Kazdopadne jiz jsme prihlaseni na zimu a tesime se na turnaje…preji hodne energie do dalsi prace :-)

 

24.06.2014
Adam Stejskal (Rozhodčí)
Bohužel souhlasím! Katastrofa,ale hlavně teď turnaj Řeporyje. Hlavně ten menší tmavovlasý kluk,ten byl i drzý a tvařil se jako by ho někdo nutil pískat. Ruka v kapse toho byla jasným důkazem.

 

23.06.2014
David Kopec (Re: Turnaj Řeporyje 22.6.)
Dobrý den. Děkujeme za Váš názor. Vzhledem k tomu, že pořádáme zejména turnaje přípravek, snažíme se kromě dětí vychovávat také novou nastupující generaci rozhodčích. Vašich postřehů si vážíme a rozhodně to nenecháme bez odezvy. Zintenzivníme jejich proškolení, ale uznejte, že i ti mladí kluci se musí naučit pískat. A kde jinde než na těchto turnajích přípravek.
Co se týče pravidel, tak námi uplatňovaná pravidla o různé možnosti rozehrát aut vychází z nových pravidel přípravek, které prosazuje FAČR. Samozřejmě jejich použití má své zastánce i odpůrce a opravdu je na každém, jak k tomu přistoupí. Ještě jednou děkujeme za názor. Věřím, že se nám podaří do zimy vše vyladit. Na druhou stranu věřím, že většina účastníků byla s turnajem spokojena…

 

23.06.2014
Petr Rozehnal (Turnaj Řeporyje 22.6.)
Katastrofalni rozhodci!!! Kluci sami museli riat kdo ma aut a kdo roh. Nemluvim ani o tom ze rozhodci neumeli ani fouknout do pistalky. Slyset pistalka byla jen kdyz zapas zacal a skoncil! Pri rozhodovani zapasu ruka v kapse:-) :-) :-) . No desny. A mala pripominka k pravidlum. Co se tyce vhazovani autu meli si poradatele sahnout do svedomi,stejne jako nekteri treneri. Deti v techto letech by uz davno meli umet vhodit aut rukama. Ale to neumi,protoze jim davate moznost postavit balon na caru a vyjet s nim. To je smesne:-) :-) :-) :-) . Snad jen dva tymy jsem videl hazet aut rukama a to byla Ruzyne A i B. Podotykam ze jsem nestranny fanousek „skaut“ ktery hleda talenty mezi detmi. Uz nekolikrat jsem byl na „Vasich“ turnajich a co se tyce rozhod ich UBOHE! S pozdravem Petr Rozehnal.

 

23.06.2014

Petr Rozehnal (Re: Re: Turnaj Reporyje 22.6)
Souhlas a delal jsem i pruzkum. Ale nejde o organizaci ta je ok! Z dotazanych 10 tymu znela odpoved na otazku“jaky mate nazor na rozhodci?“ HRUZA FOTBAL,TIM VELICE TRPEL!

 

23.06.2014
David Kopec (Re: Re: Re Turnaj Reporyje 22.6)
Ptám se Vás, kde jinde se to mají ti kluci naučit ? Mají snad jít pískat mistrovské zápasy mužů ? Domnívám se, že turnaje jsou ideální příležitostí jak získat praxi. Každopádně nás to nenechává klidnými a určitě budeme situaci řešit. Nerad bych abychom byli jako v naší lize, kdy si rozhodčí po nepodařeném výkonu nezapíská. Naopak, musí pískat více a častěji. Věřím, že v zimním období budete moci posoudit rozdíl a věřím že v tom pozitivním smyslu.

 

23.06.2014

Jiri Sekal Re: Turnaj Reporyje 22.6.
Ano to je nesvar mnoha turnaju a bohuzel se to na venkovni hriste prenasi z halovych turnaji. Toto patri jen do haly! S pozdravem fotbalovy trener mladeze Jiri Sekal.

 

23.06.2014
David Kopec (Re: Re: Turnaj Reporyje 22.6.)
Nevím čemu říkáte „nešvar“. Pokud máte na mysli rozehrávání autů libovolným způsobem, tak znovu opakuji, že to není náš výmysl, ale je to tak zakotveno v pravidlech, která doporučuje FAČR (PFS) pro utkání přípravek (http://www.fotbalpraha.cz/res/data/162/026417.doc?seek=1352711074)

 

23.06.2014

Michal Vítovec (Re: Re: Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
Diky za potvrzení. A jestli je to takhle na vetšině turnajů tohoto pořadatele , tak radeji na ně nebudem jezdit. Je to škoda. A ještě jedna poznámka.: vychovavat rozhodčí je dobré , ale musí mit chuť a zájem. Ne aby si kopali na bránu když zrovna nepiskají. Měli by sledovat zkušenější rozhodčí nebo těm méně zkušeným poradit.

 

23.06.2014

Petr Rozehnal( Re: Re: Re: Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
Verte ze na tolika turnajich jste nikdy nebyl!

 

23.06.2014

David Kopec( Re: Re: Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
Dobrý den. Nevím na kolika turnajích jste byl a kolikrát jste byl nespokojen. Otázku rozhodčích jsem komentoval ve jiném příspěvku…

 

 

 

23.06.2014

Petr Rozehnal (Re: Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
Davam za pravdu a verte ze se nic nezmeni. Tento problem je stale.

 

21.06.2014
Michal Vítovec (Turnaj Zličín 21.6 ročník 2003)
Velké zklamání z tohoto turnaje. Jak pro mě jako trenéra tak především pro rodiče. Organizace průměrná a rozhodčí katastrofální. Věk rozhodčích tak kolem 16-ti let a jestli mají alespoň základní školení pochybuji. Další mínus, které ,ale organizátor nemůže moc ovlivnit je počet přihlášených a odhlášených týmu. S tím souvisí cena turnaje ,1600kč za 4 zápasy se mi zdá dost vysoká a neadekvátní. Trenér TJ Sokol Tišice Michal Vítovec

 


 

 

09.05.2014
Filip LINHART – FC Viktoria Plzeň r.2004 (Poděkování – 8.5.2014)
Chtěl bych poděkovat za organizaci turnaje. Byli jsme spokojeni a velmi mi vyhovovalo soustředění zápasů na dopoledne.

 

02.05.2014
Marcel Suchomel (1.5.2014 – 2007)
Děkujeme,
turnaj super, i počasí vyšlo. V porovnání s organizací jiných turnajů tento patří mezi ty nejlepší, kterých jsme se zúčastnili.
FK Lety

 

11.03.2014

Michal Uhřík – Olšany u Prostějova (8.3.2014 – Zbuzany r.2006)
Výborný turnaj po všech stránkách. Překrásná hala, super povrch, skvělé zázemí, organizace. Rozhodčí super. Nemám co vytknout. Děkujeme za pozvání. Hráči si to užili a jsou plní dojmu. Jak mi samotní kluci řekli. Trenére turnaj bombastickej, ale měl jedinou chybičku – Ta Slávia byla k neporažení :-)

 

06.03.2014
Š.Husáková TJ Ďáblice (Turnaj Zbuzany)
Děkujeme,turnaj se nám líbil,jen škoda,že jsme nevyhráli,ale za to si můžeme sami.Mějte se Š.Husáková TJ Ďáblice

 

05.03.2014
Michal Poloch (Borci z Kotvy – Ostrava) (odpolední turnaj mužů 2.3. 2014 ve Zbuzanech)
Děkujeme za povedený turnaj. Místo očekávaných 8 týmů pořadateli bohužel dojelo jen 6 týmů, ale ve finále to bylo lepší, neboť jsme si zahráli každý s každým 2 zápasy, tudíž celkově každý tým 10 zápasů a bylo to super. Jen se omlouváme, že většina z nás nebyla na vyhlášení, protože jsme spěchali na vlak.

 

04.03.2014
Trenér (Re: Rozhodčí)
Dobrý den fanouškovi, jako dlouholetý bývalý rozhodčí a dnes trenér dětí si dovolím reagovat… rozhodčí je jen člověk, nemůže se všem zavděčit. Kdyby si většina kritizujících vzala do ruky píšťalku, za pár minut by byla v… koncích:) Měl byste vědět, že nás rozhodnutí rozhodčích příliš nezajímají, jde nám o to, aby se kluci naučili správné návyky a fair play, což v blízkosti křičících rodičů někdy dost dobře nejde…zdravím!

 


 

11.03.2014

Michal Uhřík – Olšany u Prostějova(Re: Re: turnaj 2006 v Bystřici nad Pernštejnem 16.2.2014)
dobrý den, první je slušné se podepsát. A v druhém případě i dobré číst. V mé zprávě je přímo napsáno, že burgery nejsou vhodné pro děti. Jsem možná jen z Olšan, ale možná více kvalifikován než Vy.
Navíc turnaj jsem plně chválil. Jen jsem dopsal drobnost, která mi tam chyběla.

 

04.03.2014
Trenér dětí (Re: turnaj 2006 v Bystřici nad Pernštejnem 16.2.2014)
Vzít pár housek, namazat je, přibalit banán nebo jiné ovoce a naplnit láhev pro naše děti trvá každé mamince 10 minut:).. pak nepotřebujeme nakupovat burgery, že…

 

20.02.2014
Pavel Trávníček – pořadatel (Re: turnaj 2006 v Bystřici nad Pernštejnem 16.2.2014)
Dobrý den, děkuji za kladné hodnocení celého turnaje.Co se týká občerstvení stím bohužel nic nenaděláme ,ale už to dlouhodobě řešíme ikdyž bez známek zlepšení.

 

17.02.2014 (turnaj 2006 v Bystřici nad Pernštejnem 16.2.2014)
Michal Uhřík – Olšany u Prostějova
Velmi dobře zvládnutý turnaj. Krásná hala, pěkné zázemí i parkoviště přímo u haly. Skvělá reakce organizátorů, když 3 tými naposlední chvíli odřekli.
Těšíme se do Zbuzan a doufáme že bude na stejné úrovni
Pochvala patří rozhodčím. Žádný konflik (s žádným týmem) a to se dnes zas tak nevidí.
Jediná kaňka – zajištění občerstvení pro hráče. (místní restaurace nabízela pouze burgery za 100 a smažák také za 100) není vhodné jidlo během turnaje pro děti.
Ale to je problém spíše místní bowling restaurace
celkový dojem – turnaj velmi dobrý

 


 

10.02.2014
Fans -(Rozhodčí)
Dobrý den za všechny dobrý turnaj, až na toho rozhodčího, každý zápas pískal jinak, kdyby se i více pohnul, viděl by toho mnohem více.

 

04.02.2014

Bohouš Hruša (Turnaje Zbuzany 1. a 2.2. – Čechie Dubeč)
Dobrý den, velmi povedené turnaje (sobota i neděle). Dobrá organizace a hala je prostě super.

04.02.2014
Jozef Zitko (turnaj)
Super a budeme se těšit na další

03.02.2014
Martin Vlček (SK Ďáblice)
Dobrý den, za náš tým musím turnaje pochválit. Líbí se nám, jak zázemím, tak i organizačně. Už jsme jich několik absolvovali a určitě se i dalších rádi zúčastníme.

15.01.2014
Petra Kecová – ČAFC Praha (Turnaje Zbuzany)
Dobrý den,
turnaje se nám líbí, jak zázemím tak i organizačně.
Těšíme se na další turnaj.

14.01.2014
Filip-SK Jičín (dekujeme)
Dobrý den,
Děkujeme za super turnaj, rádi zas někoho zastoupime
Na příští rok nás prosím kontaktujte,rádi se přihlásíme na celý satelit
Děkuji
Filip
SK Jičín

14.01.2014
Pavel Rumler-Slovan Liberec (Turnaj Zbuzany)
Ahoj turnaj v pohodě hezké prostředí dobré hřiště vše ok dokonce i parkování jsme zvládli protože jsme tam byli první jinak dík Pavel Rumler Slovan Liberec

13.01.2014
Fanoušek fotbalu (Turnaj Zbuzany – PARKOVÁNÍ)
Dobrý den,
v neděli 12.01.2014 jsem byl přítomen na turnaji ve Zbuzanech, kde jsem již při příjezdu byl velmi překvapen, že nebylo kde zaparkovat (přijel jsem na odpolední část). V dopolední části již úspěšně obcházeli strážníci městské policie zaparkovaná auta a rozdávali pokutu za pokutou. Odpoledne stejně tak, takže si nejspíš přišli na slušnou porci peněz za nesprávné parkování. Všichni, co tam přijeli (a že to nebylo málo lidí), tak museli sáhnout do peněženek, nebo ještě sáhnou! Bylo by dobré, pro PŘÍŠTĚ, zajistit jako pořadatelé plochu, kde se MŮŽE parkovat, protože asi většina lidí Zbuzany nezná. Upozornění pořadatele p. Kopce v průběhu akce, kdy ohlašuje: NEDALEKO OD SPORTOVNÍHO AREÁLU SE PRÝ NACHÁZÍ PARKOVIŠTĚ PRO 60 AUT A NEBO LZE PARKOVAT U NÁDRAŽÍ mi nepřijde dostatečná připravenost. Samotný průběh turnaje měl bezproblémový průběh.
Zamyslete se nad tímto a pro ostatní pro příště, kdo pojedete do Zbuzan – NEPARKUJTE NA ZÁKAZECH A NA ZELENI (občané obce z těchto turnajů asi nemají moc velkou radost)

14.01.2014
David Hrubý-organizátor (Re: Turnaj Zbuzany – PARKOVÁNÍ)
Dobry den,ano mate pravdu,tato situace nastala a i nas velice zaskocila,nebot se nam to stalo poprve :-( Nebyli jsme pripraveni na toto a ani nas nikdo neupozornil.Az v prubehu turnaje policie kontaktovala hl.organizatora pana Kopce,ktery ihned reagoval ohlasenim do mikrofonu.Situaci resime s pronajimatelem a do kazdych propozic nove davame moznost parkovani na prilehlych parkovistich.Jeste jednou se omlouvame a doufame,ze tato negativni zkusenost neovlivni jinak bezproblemovy prubeh turnaju.Dekujeme za pochopeni.David Hrubý

14.01.2014
Pavel Rumler-Slovan Liberec( Re: Re: Turnaj Zbuzany – PARKOVÁNÍ)
Ahoj turnaj v pohodě hezké prostředí dobré hřiště vše ok dokonce i parkování jsme zvládli protože jsme tam byli první jinak dík Pavel Rumler Slovan Liberec

26.01.2014
Zbuzany (Re: Turnaj Zbuzany – PARKOVÁNÍ)
Dobrý den jsem ze zbuzan a jsem také příznivcem haly která je dominantou obce , ale bohužel zde sídlí tzv. Starousedlíci a ty jsou na vše co se tady děje okolo fotbalove haly negativni , a dělají velké problémy, ale slyšela jsem ze obec je pro vše co se tady děje a je jedine rada takze si myslim ze půjde všem naruku a vymysli nějaké řešení s parkováním .
Dekuji a at žije Fotbalova hala !!!

25.12.2013
Jíra Pavel (Turnaj Zličín 14.12.2013)
Dobrý den,Váš turnaj se nám líbil jak organizačně tak ceny super,těšíme se na vámi pořádané turnaje s pozdravem Jíra Pavel.

16.12.2013
Petr Soběslav( Viktorka Žižkov)
díky za moc pěkný turnaj a těšíme se už na další ve Zbuzanech 12.1.2014

16.12.2013
David hrubý( Re: Viktorka Žižkov)
také děkujeme za účast a kladnou recenzi :-)

10.12.2013
Radek (Díky)
Děkujeme za pěkný turnaj!

13.12.2013
David (Re: Díky)
Dekujeme za peknou recenzi :-)

08.12.2013
Dino Čolič, SK Buldoci K. Vary U9 (Turnaj Zbuzany 7.12.2013)
Dobrý večer, díky za dnešní super turnaj. Vše bylo výborně vyřešené a určitě jsme nehráli nášturnaj naposledy.

06.12.2013
trener Michal( podekovani)
Dekujeme za povedeny turnaj v Milovicich. Nadherna hala, skvela organizace a super obsazeni turnaje. Uz se tesime na sobotu do Zbuzan.
Michal

25.11.2013
Divák( Turnaj – Odolena Voda)
Turnaj se nám moc líbil, organizace turnaje proběhla bez problémů a kluci si zahráli pěkný fotbal. Těšíme se na další turnaj…

03.05.2013
FK Pardubice-trenér roč.2002 ( Martin Kvapil Turnaj 1.5.2013 – roč. 2002)
Organizace byla naprosto bez problému, zápasy šli rychle za sebou, což dle mého názoru je lepší pro hráče i jejich doprovod. Vámi delegovaní rozhodčí byli velmi kvalitní, objektivní a měli cit pro hru, ne vždy tomu tak je. Byl jsem velmi spokojen.

18.03.2013
Petr Soběslav-Viktorka Žižkov 2005 (Turnaj Milovice – 16.3.2013)
Chtěl bych poděkovat za velmi pěkný turnaj – hala s UMT je fakt velká paráda, rádi přijedeme opět na další turnaje.
Díky

18.02.2013
Luděk Poláček – FK Baník Most (16.2.2013 Zličín ročník 2005)
Dobrý den,
turnaj byl po organizační stránce perfektní, žádné zbytečné časové prodlevy. Kvalitní obsazení turnaje nabídlo velmi pohledný fotbal. Ivdividuální ceny, poháry a medaile – velice pěkné. Rozhodčí pískal celkem dobře, je jasné, že on také nemůže vše vidět a něco mu unikne, ovšem některá rozhodnutí zamrzí. Celkově hodnotím turnaj velmi pozitivně a někdy příště zase rádi přijedeme.

13.02.2013
Rodič (Turnaj 9.2.2013 – Zbuzany)
Dobrý den,
chtěla bych moc pochválit turnaj ve Zbuzanech. Moc pěkná hala, výborná organizace a příjemné posezení. Dále bych poděkovala i rozhodčím, kteří měli k našim dětem výborný přístup. Takhle bych si to představovala u každého člověka, který pracuje s mládeží.

30.01.2013
MAJOR ZEMAN (TURNAJ MILOVICE)
DOBRY DEN ASI MATE PRAVDU ŽE ZALEŽI I NA TRENEROVI ALE KDYZ NEMATE ROZHODCI A PISKA TO NĚJAKÝ JOUDA Z ULICE TAK SE NESMITE DIVIT TEM REAKCIM OD TRENERU.KDYZ UZ MATE TAKOVY TURNAJ TAK BYSTE MOHLI ASPON ZAJISTIT KVALIFIKOVANE ROZHODČÍ?A NEVIM PROC PISETE ZE RADITE ROZHODCIM ABY ONI RADILY DETEM KDYZ ZROVNA TENTO JOUDA JIM JENOM ŠKODIL.

11.02.2013
Náš turnaj ( Re: TURNAJ MILOVICE)
Dobrý den,
rozhodčí jsou vybíráni z řad kvalifikovaných trenérů. Je to právě z toho důvodu, protože dokáží při turnajích dětem pomoct. Právě díky tomu máme převážnou většinu názorů kladných. Většina trenérů je s výkony rozhodčího spokojena, což dokazují i recenze na těchto stránkách. Děkujeme Vám moc za Vaše příspěvky.

28.01.2013
MAJOR ZEMAN (TURNAJ MILOVICE)
hrozný turnaj v Milovicich 26.1.2013 ročník1998 organizace dobrá ale pan rozhodčí byl uplně mimo ten snad nikdy neviděl fotbal to co předvaděl snad neděla ani gorila Richard i ten by to pískal lépe.Ale co bych chtě od člověka sÍQ NULA

30.01.2013
Náš turnaj ( Re: TURNAJ MILOVICE)
Dobrý den. Chtěli bychom Vám poděkovat i za tuto recenzi…. Každopádně se snažíme s rozhodčími o chybách komunikovat. Chceme po rozhodčích aby pomáhali dětem a mluvili na ně, když neví co dělat. Určitě se stane, že rozhodčí chybuje, ale už je pouze na trenérovi jak se k tomu postaví, protože i on je součástí výchovy dětí…

16.01.2013
Z.Požár TJ Sokol Hostouň. (Turnaj 12.1. Milovice)
Dobrý den,
turnaj se nám moc líbil, dobrá organizace, krásná hala s umělým povrchem, čisté a prostorné šatny. Ještě bych chtěl pochválit výkon rozhodčích. Pro nás je jen jedna nevýhoda a tou je vzdálenost. Jinak bychom rádi poděkovali za pozvání, byl to pro nás úspěšný a příjemný den.
S pozdravem

30.01.2013
David Hrubý ( Re: Turnaj 12.1. Milovice)
Zdendo děkujeme ti za recenzi…David

16.01.2013
Tomáš Reitmeier – Sokol Kolovraty (Turnaj 12.1.2013 Milovice)
Dobrý den,
Turnaj byl dobrý, organizačně na vysoké úrovni, na kterou jsme u vás zvyklí.
Trochu mě zaskočila přísnost rozhodčích při nařizování penalt za technické prohřešky – chycení míče mimo území hned v první minutě oceněné penaltou, tam by u těch nejmenších mohla stačit domluva, nebo v okamžiku, kdy si hráč spletl branku, zaútočil na svého brankáře a ten bravurním zákrokem zabránil gólu, načež byli potrestáni penaltou.

16.01.2013
Náš turnaj (Re: Turnaj 10.1.2013 Milovice)
Děkujeme Vám moc za Vaše postřehy. U rozhodčích si úplně nemyslím, že by byly nějak přísní. Snaží se kolikrát dětem pomoct, vysvětlí jim jak můžou rozehrát apd. Pokud jsou věci jasně dané, tak to bohužel už odpískat musí. Fotbal zase úplně bez pravidel hrát nejde a na druhou stranu by potom zase říkal druhý tým, že to odpískáno nebylo. Jinak moc děkujeme za podporu a rádi Vás uvítáme na dalším turnaji.

12.12.2012
FK Pšovka Mělník – přípravka (halový turnaj 2.12.2012 – Odolena Vida, roč. 2003)
Dobrý den,
s turnajem jsme byli spokojeni, dobrá organizace bez zbytečných prostojů, kvalitní týmy, pěkná hala.
Za mne jen, malá šatna. Nevím jaké byly jiné šatny a jaké jsou na Odolce možnosti, ale šatna hned vlevo za schodama, kde jsme byli společně s Motorletem byla pro dva týmy malá, samozřejmě nic dramatického, během turnaje jsme se tam najednou setkali jen minimálně, popř. jeden z nás chvíli počkal na chodbě, horší to bylo při příjezdu a odjezdu, ale i to se samozřejmě dalo zvládnout a turnaji to neublížilo.
Od rodičů jsem občas zaslechl, že nemají přehled o výsledcích ostatních týmů, chyběla jim výsledková listina.
A děti si trošku stěžovali, že v tašce při vyhlášení bylo málo sladkostí nebo šampáňo, což chápu, je to pak pro ně vrchol odměny za snahu.
Každý má jiné priority, já chápu, že nic není zadarmo (taky jsem už u nás pořádal turnaj) a především mi jde o dobrou organizaci, ale děti mají jiný pohled a jakákoliv odměna podpoří jejich snahu a překlene i případný neúspěch na hřišti.

Samozřejmě opět rádi přijedeme…

25.11.2012
Dušan Sýkora (turnaj 18.11.2012 – Odolena Voda)
Dobrý den,
možná bych doporučil trochu „zvolnit“ pravidla – především za hru brankáře rukou mimo vymezené území by neměla být penalta (rozhodlo to jeden zápas, i když ne náš), dále jsou i přímé kopy za menší prohřešky. Většinou bývají u nejmenších kluků všechny kopy nepřímé. Přiznávám, že i já jsem pak svým klukům říkal, ať všechno střílí, ale doporučil bych rozehrání.
Jinak turnaj byl super organizován, rozhodčí správně pískal a k tomu napovídal klukům, kdo a jak má rozehrávat, což bylo super, protože se v signalizaci rozhodčího ze sedmiletých kluků vyzná málokdo. A taky velká pochvala za to, že děláte turnaje vždy pro 6 družstev, turnaj má pak spád a odpadá dlouhé čekání.

takže ještě jednou díky za organizaci takových turnajů, těšíme se na další

28.11.2012
Náš turnaj (Re: turnaj 18.11.2012 – Odolena Voda)
Dobrý den,
děkujeme a hrozně si vážíme Vašeho názoru. Snažíme se vyjít z více podmětů od trenérů. Hodně se přikláníme k názorům, že se hraje fotbal právě z důvodů dávat co nejvíce branek. Nechceme aby se hrálo 0:0, či 1:0. To samé platí k přímým volným kopům. U nich kluci rozvíjí myšlení tím, že si mohou vybrat, jestli míč rozehrají nebo vystřelí. Jinak moc děkujeme za pochvalu a těšíme se na další spolupráci.

11.06.2012
Branislav Bobkovič – tréner FK Lokomotíva Trnava ( Turnaj 9.6.2012 – ročník 2004 – Motorlet)
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za pekne pripravený turnaj a za bezproblémový priebeh.
Verím, že sa v budúcnosti na Vašom turnaji opäť stretneme.

13.03.2012
Martin Nekvinda – MFK Chrudim (Milovice)
Vaše turnaje se nám moc líbí a rádi znovu přijedeme.
Co se týče mých názorů …ohledně způsobů na rozehrávání autu jste toho určitě slyšeli už hodně, můj názor je že k fotbalu patří vhazované auty ale i vaše možnosti rozehrávky nejsou vůbec špatné.
Další plusovým bodem je hala, ve které se nehraje na mantinely a umožňuje hrát fotbal a né kopanou u nějakého hrazení.
Pochvalu posílám hlavně za rozhodčího, je určitě skvělé když někdo dokáže těmto špuntům poradit a herní situace vysvětlit hned na místě.
Díky a ať se vám vaše dobrá práce daří

27.02.2012
Jarmil Koloman (turnaj 17.6. pro 99)
V propozicích se píše: Hraje se podle pravidel malé kopané. V utkání nastupuje šest hráčů (7+1). Prosím o vysvětlení. díky.

13.03.2012
Náš turnaj ( Re: turnaj 17.6. pro 99)
Dobrý den, turnaje se hrají podle platných pravidel MŽ, to znamená že u ročníku 99 a 00 se hraje 7+1.

15.02.2012
Hlaváčková (Perfektní!)
Jedná se o skutečně vynikající turnaje s perfektním organizátorem. A kdo kritizuje jeho vzhled, ať se raději podívá do zrtcadla, mě jako ženský se líbí dost hodně!

08.02.2012
Bohemians (Turnaj v Odolené Vodě)
Dobrý den,
můj názor je ten , že jak předběžná informovanost , tak organizace turnaje
byla přesto, že došlo ke změně (rozšíření počtu účastníků) vedena velice
kvalitně a zcela dle potřeb fotbalu. Jak organizace ze strany vevedení
turnaje , tak kvalita rozhodčích byla velice dobrá a rádi se v budoucnu opět
podobného podniku zúčastníme. Ještě jednou děkujeme.
Jindřich Souček
Bohemians 1905

06.02.2012
Michael Lukič – ( AC Sparta Praha (turnaj 5.2.2012 – Zličín)
Musím pochválit turnaj pořádaný na Zličíně. I když se nás ráno zúčastnilo méně, pořadatel byl výborně připraven na jinou variantu rozlosování. Dopolední turnaj byl úžasný, protože byl hodně vyrovnaný. Odpolední byl obsazením už trochu horší. Na konec musím pochválit výborného rozhodčího. Jezdíme po hodně halových turnajích, ale takhle bravurně zvládnuté turnaje bez nějakého většího odpočinku, jsem ještě neviděl. Chtěl bych nakonec poděkovat organizátorům, že dokázali uspořádat takhle kvalitní turnaje pod naší hlavičkou. Těším se na další. Michael Lukič – trenér 2004 – AC Sparta Praha

02.02.2012
Roman Čihák – AC Sparta Praha (halový turnaj v Milovicích – roč. 1998)
Na turnaji jsme byli, resp. můj asistent, spokojeni a nic nám nechybělo. Ted píši jen svůj názor, který se snažím konzultovat s pořadateli na všech hal. turnajích, a to, aby auty na jakýkoliv hal. turnajích byli rozehrávány nohou a to přihrávkou do výše kolen, to znamená vlastně po zemi. Je to velká podpora fotbalovosti na místo přehazování. Je to v 99 procentech na všech kvalitních zahraničních hal. turnajích. Někdy tam je rozehrávka autu i rukou, ale kutálením po zemi. Kvalitní hráči to uvítají, slabším a méně vybaveným hráčům na míči samozřejmě vyhovuje házení. Dostanou se rychleji dopředu a nemusejí nic fotbalově řešit. Tak to je jen jedna naše připomínka k zamyšlení do budoucna. Rádi se zúčastníme dalších vaších turnajů. S pozdravem Roman Čihak.

02.02.2012
David Köstl – SK Junior Teplice (turnaje ročníku 2001)
Dobrý den, s ročníkem 2001 jsme se zúčastnili dvou turnajů, které uspořádal Náš turnaj. Musím říci, že je to jeden z nejlépe zorganizovaných turnajů. Hraje se systémem každý s každým, což je nejlepší systém. Týmy si tak zahrají hodně času a to s každým co se turnaje zúčastnil. Ještě jednou musím pochválit pořadatele, na kterém je vidět že hru upřednostňuje před výsledky. Rádi se přihlásíme na další turnaje pod hlavičkou Náš turnaj. S pozdravem David Köstl – šéftrenér SK Junior Teplice

31.01.2012
Pekárková (NÁŠ turnaj)
Dovolím si nesouhlasit s panem Hosnedlem. Turnaj je skutečně organizován vynikajícím způsobem, všechny děti z něj mají radost. Co se týká vizáže hlavního organizátora, tak proti tomu nic nemám. Například našim klukům připomínal Hagrida z Harryho Pottera a měli z něj velkou radost. Je to kus chlapa a za ženy mohu prohlásit, že na mě působí velice sympaticky. Těším se na další setkání. Žaneta Pekárková

31.01.2012
Kamil Janošek – trenér SFC Opava, U-13 ( Re: NÁŠ turnaj)
Souhlasím s paní Pekárkovou. Turnaj je velmi dobře zorganizován, žádné dlouhé prostoje, kvalitní soupeři a hezká hala. Pan Maximčuk nám vyšel ve všem vstříc a byli jsme naprosto spokojeni. Ještě smekám před sympatickým a podle mě férovým panem rozhodčím, který turnaj zvládnul na jedničku a ti, kteří někdy takový turnaj pískali mi musejí dát za pravdu. Děkuji za nás trenéry i kluky z SFC Opava. Kamil Janošek

27.01.2012
Dvořák Petr – Meteor Praha ( Zličín, 22.1.2012, roč. 2005)
K turnaji nemám žádné velké připomínky, snad jenom, tři možnosti rozehrání autu mi připadají dost zvláštní. V některých případech u branky se těžko zpětně dokazuje zda zašlo o přihrávku s tečí, nebo střelu na branku.Všiml jsem si, že i kluci v některých situacích nevěděli co mají dělat, jak při rozehrání, tak při bránění této skoro standardní situace. Já osobně bych byl jen pro jednu variantu a to je, rozehrání přihrávkou

27.01.2012
Náš turnaj ( Re: Zličín, 22.1.2012, roč. 2005)
Děkujeme za poznatek. Rozehrání trojím způsobem rozvíjí myšlení každého jedince. Tento způsob autu umožňuje hráči si sám rozmyslet jak tu danou situaci v tom daném okamžiku bude řešit. Myslíme, že právě pro ty nejmenší je tohle pravidlo dobré…

26.01.2012
Jaroslav Uhlík – Šumavan Vimperk ( Turnaj – Zličín – 22.1.2012)
Dobrý den.
V neděli 22.1.2012 jsme se zúčastnili dopoledního turnaje ročníků 2005 a mladších v hale na Zličíně.
Turnaj byl naprosto perfektně organizován, žádné prostoje mezi zápasy, rozhodčí též velice kvalitní,
prostě vše na 100%. Všechny týmy se chovaly v duchu Fair Play, k čemuž přispěl již i zmiňovaný
rozhodčí. Opravdu moc hezký turnaj.
Jaroslav Uhlík – trenér Šumavanu Vimperk

22.01.2012
Hosnedl ( Poděkování )
Dobrý den, velmi děkuji za parádní turnaj. Za skvělou a obětavou práci pana organizátora, který je doslova „dívkou pro všechno“, jen je škoda, že se ho kluci trochu bojí a myslí si, že je čert :-)
Díky, rádi přijedeme znovu!

22.01.2012
Rain Tomáš, trenér FK Baník Most 2005 ( turnaj Zličín )
Dobrý den, chtěl bych vyjádřit pochvalu za velmi dobře uspořádaný turnaj v hale na Zličíně. byl jsem velmi pokejen. Byl výborná kvalita povrchu v hale, dále zápasy neměly velké prostoje, takže týmy nemusely na své zápasy dlouho čekat. Jak říkám velká pochvala pořadatelům. Rádi se zůčastníme dalších turnajů pořádaných těmito pořadateli. Letos jsem absolvoval několik turnajů se svým týme. Tento patřil mezi ty nejlepší. S pozdravem Rain Tomáš

17.01.2012
Barešová – SK Union Vršovice ( turnaj 8.1.2012 – Zličín)
Dobrý den, turnaj byl bezvadně organizován, až na počáteční chaos ohledně šaten, i když to nebyla chyba na straně pořadatele,neboť šatny byly označeny, ale některé týmy toto značení neakceptovaly, ale vše se nakonec vyřešilo. Myslím, že není co vylepšovat, vše bylo tak, jak má být. Vaše turnaje rozhodně doporučím i dalším týmům od nás z Vršovic.
Pěkný den Z.Barešová

17.01.2012
Michael Lukič – ABC Braník (Turnaj 15.1.2012 – Zličín)
Děkuji za pozvání na tento turnaj, který byl kvalitně obsazen a po organizační stránce dobře zvládnut. Od samého začátku jsem z toho měl dobrý pocit. Turnaj běžel přesně podle harmonogramu, rozhodčí až na pár chybiček byl také v pohodě. Celkově bych turnaj hodnotil jako jeden z lepších turnajů, kde jsem s týmem vůbec byl. Těším se na další turnaje… Ještě jednou děkuji. Michael Lukič, ABC Braník

15.01.2012
Radek Neuman rodič (Odolená Voda)
Skvělá organizace až na pána v občerstvení,který byl pomalejší než hlemýžď…Jinak nemám co vytknout

17.01.2012
Náš turnaj (Re: Odolená Voda)
Děkujeme a problém s občerstvením jsme řešili a snad už bude vše v pořádku….

11.01.2012
trenéři FK Humpolec 2002 – V.Z., V.S.,V.D. ( turnaj Milovice 18.12.2011 )
Dobrý den, na turnaje v Milovicích jezdíme moc rádi, nejzajímavější je pro hráče UMT v hale. Tímto moc děkujeme o.s. Náš turnaj za pozvání na turnaje, vážíme si vaší práce a příprav turnajů pro mládež. Organizace zvládnuta na jedničku a kvalita soupeřů velmi dobrá. Děkujeme a přístě se uvidíme na dalších turnajích pořádaných Náš turnaj o.s.

10.01.2012
SK Kopaná Benátky nad Jizerou – Matej Kocourek, trenér ( turnaj 8.1.2012 – Zličín)
S turnajem jsme byli spokojeni. Nemáme žádné připomínky.
Rádi bychom se zúčastnili venkovního turnaje. Tímto se zároveň dotazuji, zda neplánujete nějaký venkovní turnaj.

10.01.2012
Náš turnaj ( Re: turnaj 8.1.2012 – Zličín)
Děkujeme a letní venkovní turnaje budeme určitě pořádat. První turnaj pro ročník 2001 chystáme na 1.5.2012 (státní svátek) , v nejbližší době bude uvedeno na tomto webu.

23.12.2011
Martin Průša – Admira Praha U11 ( turnaj Milovice)
V sobotu jsme se zúčastnili dvou turnajů určených pro ročník 2001 a mladší, které uspořádala organizace Náš turnaj o.s. v Milovicích. Po příjezdu na místo nás ohromila krásná hala s umělou trávou a s restaurací, ve které bylo příjemné posezení s širokou nabídkou jídel a nápojů. Oba velmi kvalitně obsazené turnaje, dopolední i odpolední, byly výborně organizované, krásné byly i ceny pro vítěze a systém hry byl spravedlivý. Na své si přišli také rodiče a fanouškové, kteří v příjemném prostředí mohli po celý den sledovat pěkné zápasy malých fotbalových nadějí. Děkujeme pořadateli za pozvání a těšíme se na další turnaje.

23.12.2011
Knobloch Ondřej – Mnichovohradišťský SK ( turnaj Milovice)
Dobrý den pane Maximčuk,
předem bych chtěl za MSK poděkovat za pozvání na váš turnaj. Celková organizace byla bez problémů, turnaj probíhal naprosto v pohodě. O kvalitě haly v Milovicích není potřeba hovořit. Nemáme žádné výhrady a budeme rádi za možnost si u vás ještě někdy zahrát. Určitě budeme turnaje vámi pořádané doporučovat dále.

23.12.2011
Josef Šůma – trenér mládeže FC Slovan Liberec ( turnaj Milovice)
Děkuji za povedený turnaj. Do Milovic jsem jezdil již s minulým ročníkem, který jsem trénoval. Vždy dobrá organizace, čisté prostředí a hlavně UMT a ne palubovka. Statečný výkon organizátora, rozhodčího a holky pro všechno! Třeba smeknout – vím, o čem to je a co to obnáší… Takže díky a zdravíme z Liberce.

23.12.2011
T.KAUCKÝ SK LABSkÝ KOSTELEC (Odolena Voda )
Děkujeme, že jsme se mohli účastnit vašeho turnaje a nevím co bych vám ohledně turnaje a organizace vytkl. moc se nám líbilo a těšíme se na příště!!